Anneke Vanhee, kandidaat voor de gemeenteraadsverkiezingen voor Open Ieper

Anneke Vanhee

Plaats 23

Woonplaats: Zillebeke

Informatie over Anneke Vanhee

Anneke Vanhee (57) werkt al sinds 2007 in de bistro van het Jan Ypermanziekenhuis. Voor de fusie was ze al 10 jaar werkzaam in de kliniek Zwarte Zusters. Anneke woont in Zillebeke en in haar vrije tijd is ze hevige supporter van volleybalclub Vlamvo. Ze is gehuwd met Dominique Dewilde, actief als elektricien bij Verfaillie-Leory in Zillebeke. Samen hebben ze twee dochters, Julie en Evie Dewilde.

Wat Anneke belangrijk vindt

  • Anneke woont al meer dan twintig jaar in Zillebeke, de deelgemeente ligt haar nauw aan het hart. Meer aandacht voor deelgemeenten vindt ze een werkpunt. De dorpskernvernieuwing moet nauwgezet worden opgevolgd en voldoende communicatie naar handelaars en inwoners toe is belangrijk.
  • Door haar werk in het Jan Ypermanziekenhuis, een van de grootste werkgevers van de streek, spreekt Anneke dagelijks met zorgverleners en patiënten.  Ze is daardoor van mening dat het beleid meer moet inzetten op zorggerelateerde kwesties. Voorbeelden zijn meer aandacht voor mantelverzorgers, eenzaamheid bij senioren en wie minder mobiel is, meer communicatie over de zorgpremies die de stad voorziet, …
Ontdek alle kandidaten