Deborah Neirynck

Deborah Neirynck

Plaats 13

Woonplaats: Ieper-centrum

Informatie over Deborah Neirynck

Deborah Neirynck (37) baat kapsalon De Kapper uit in de Frenchlaan. Tevens is ze hoofddocente van de kappersopleiding aan Syntra West. Daarvoor gaf ze les aan het KTA in Ieper. Ook haar partner Kevin Vanrobays kent het klappen van de zweep als ondernemer: zo draaide hij tien jaar mee in het familiebedrijf van zijn vader, namelijk Lighthouse Spectrum in de Elverdingestraat. Deborah heeft twee zoontjes. In haar vrije tijd supportert ze voor Melco Ieper, waar haar zoon basketbal speelt. Deborahs broer is zelfstandig thuisverpleger in Ieper.

Wat Deborah belangrijk vindt

  • Deborah heeft een kapsalon in de Frenchlaan, op een boogscheut van de Menenpoort en de Grote Markt. Ze kent als geen ander het belang van een bereikbare binnenstad. Haar klanten hebben vaak weinig tijd en willen dichtbij parkeren. Bovendien moeten we ook denken aan wie¬† minder mobiel is. Zij kunnen vaak de afstand van de randparking tot het centrum niet te voet doen.
  • Deborah en haar vriend zijn beide jonge ondernemers. Voldoende begeleiding voor jonge zelfstandigen is erg belangrijk. Stadsdiensten moeten hen voldoende wegwijs maken in de vaak complexe regelgevingen.
  • Regelmatig worden in Ieper straten afgesloten voor evenementen of wegwerken. Tijdige en duidelijke communicatie naar bewoners en handelaars toe is cruciaal.
Ontdek alle kandidaten