Gaetan Dumoulin

Gaetan Dumoulin

Plaats 18

Woonplaats: Elverdinge

Informatie over Gaetan Dumoulin

Gaetan Dumoulin (°1979) is sinds 2019 gemeenteraadslid voor Open Ieper.

Gaetan groeide op in Ieper en woont in Elverdinge. Hij werkt al 16 jaar lang als verkoper van bedrijfs- en personenwagens. Hij is secretaris van fietsclub de Molteni’s en voorheen actief lid bij voetbalclub Brielen Sport, Sparta Dikkebus en tennisclub TC Ieper. Gaetan reed ook vijftien jaar met de veiligheidswagen bij de Rally van Ieper. Hij is gehuwd met Hilary Talpe en vader van drie kinderen.

 

Wat Gaetan belangrijk vindt

  • Als gemengd gebruiker van fiets en auto wil Gaetan zich inzetten om de verschillende weggebruikers in harmonie naast elkaar te laten bestaan. Niet alleen voor de inwoners van de binnenstad, maar evenzeer voor de mensen die van de deelgemeentes komen om in de binnenstad inkopen te doen. Zij kunnen vaak niet anders dan hun wagen te nemen. Ook voor hen moet er plaats zijn in het centrum.
  • Gaetan wil graag een luisterend oor zijn voor Elverdinge. Inwoners zijn de beste ervaringsdeskundigen op het terrein. Via de dorpsraad moet het stadsbestuur de vinger aan de pols houden over het wel en wee van onze deelgemeenten.
Ontdek alle kandidaten