Bernard Dumolein - kandidaat gemeenteraadsverkiezingen Open Ieper

Bernard Dumolein

Plaats 28

Woonplaats: Zillebeke

Informatie over Bernard Dumolein

Bernard Dumolein (55) woont in Zillebeke. Hij is werkzaam in het studiebureau bij Valcke in Vlamertinge. Ook in 2012 stond hij al op de lijst voor Open Ieper. Bernard is actief in tal van verenigingen. Zo is hij voorzitter van voetbalclub RW Hollebeke, ondervoorzitter van zwemclub RYSC Ieper en lid van de toneelkring.  Hij was medeoprichter van de vroegere triathlonclub Ieper. Zijn vrouw Veerle Feys is zelfstandig kinesitherapeute in Hollebeke. Samen hebben ze vier kinderen. Bernard is de zoon van Margueritte Monteyne en Norbert Dumoulein, ere-advocaat te Ieper. Hij groeide op in de Kiplinglaan te Ieper.

Wat Bernard belangrijk vindt

  • Bernard vindt het belangrijk dat er voldoende aandacht wordt besteed aan het sportaanbod en de sportinfrastructuur in Ieper en haar deelgemeenten. In het bijzonder ijvert Bernard voor een openluchtzwembad in Ieper. Dit dient toegankelijk te zijn voor iedereen, denk bijvoorbeeld maar aan mensen in een rolstoel.
  • We moeten tevens inzetten op het goed ondersteunen van vrijwilligers van sportverenigingen, bijvoorbeeld door te informeren over of te voorzien in opleidingen.
Ontdek alle kandidaten