Woordje van de voorzitter

12/09/2022

Teamwerk!

14 oktober 2018. Onze partij Open Ieper verdubbelt bij de verkiezingen haar aantal zetels, van 4 naar 9. Het harde werk in de oppositie werd beloond met het vertrouwen van vele Ieperlingen. We krijgen de mooie kans om na 127 jaar terug mee te besturen.

 

Als voorzitter van Open Ieper zie ik telkens weer hoe die dag onze mensen alleen maar méér heeft gemotiveerd. Op onze maandelijkse bestuursvergaderingen wordt er gebrainstormd en gedebatteerd. Wordt er op tafel gesmeten wat leeft in de stad. Worden oplossingen en ideeën gewikt en gewogen.

Voor onze kopvrouw en -mannen Emmily, Patrick en Diego is het een troef te kunnen rekenen op het hele team. Op Ann-Sophie, Thijs, Edouard, Isabelle, Gaetan en Sarah in de gemeenteraad, Sara, Danny en ook Marc in het bijzonder comité voor de sociale dienst. Op het voltallige bestuur.

Ik kan alleen maar trots zijn op zoveel teamwerk.

 

Het resultaat mag er ook wezen. De nieuwe wind was al snel en duidelijk voelbaar in de stad. Het herstelbeleid en ook de hoge energieprijzen en inflatie zijn maar enkele van de uitdagingen die de komende periode op het stadsbeleid afkomen. Gelukkig kunnen we rekenen op de volle inzet van onze mensen om dit, net als de coronacrisis, aan te pakken. Met steeds dezelfde motivatie: in het belang van Ieper en de Ieperlingen!

Pepijn Decoene

Voorzitter Open Ieper