Emmily Talpe kandidaat partijbestuur Open Vld

Het partijbestuur van Open Vld keurde op 24 februari 2020 117 kandidaturen voor het Open Vld partijbestuur goed. Alle kandidaten kunnen nu intern campagne voeren om verkozen te worden binnen het bestuur. U vindt de lijst met kandidaten voor het Open VLD partijbestuur hier.

De stemming start op zaterdag 21 maart om 8u en loopt tot vrijdag 27 maart 10u. De stemming verloopt elektronisch via www.openvldverkiezingen.be. Elk Open VLD-lid heeft hiervoor een persoonlijke oproepingsbrief met een persoonlijke code ontvangen in de week van 20 februari. Houd deze brief alleszins goed bij tot het eind van de mogelijke tweede stemronde op 31 maart.

Ook verschijnt er nog een extra Blauw magazine met alle praktische informatie. De leden die niet over internet en/of een computer beschikken, zullen de mogelijkheid hebben om elektronisch te stemmen bij Spar Ieper, op maandag 23 maart en op maandag 30 maart, telkens van 15u30 tot 18u.

De resultaten worden bekendgemaakt op vrijdag 27 maart rond de middag op het Open VLD partijhoofdkwartier aan het kiescomité door de deurwaarder, waarna het publiek op de hoogte wordt gebracht.